Varbergs kommuns vision för 2025 är att vara västkustens kreativa mittpunkt. För att nå dit krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vi på Vuxenutbildningen i Varberg arbetar och bidrar på vårt sätt med att förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Vuxenutbildningen i Varberg spelar därför en viktig roll för många människor – välkommen till det livslånga lärandet.

Porträttbild HenrietteHenriette Hammar, rektor på Vuxenutbildningen.Det livslånga lärandet kan handla om att lära sig svenska, skaffa ett yrke som gör att du blir efterfrågad på arbetsmarknaden, eller att komplettera slutbetyg från gymnasiet för att kunna söka drömutbildningen på högskolan. 

De yrkesutbildningar som vi bedriver skall vara efterfrågade på arbetsmarknaden hos företag och organisationer. Vuxenutbildningen i Varberg arbetar med olika utbildnings-anordnare som är aktiva och har kunskaper direkt kopplade till respektive bransch. Utöver våra yrkesutbildningar erbjuder vi ett stort utbud inom lärvux, grundläggande vuxenutbildning och allmänna gymnasiekurser. 

Flexibla studieformer och möjlighet att kombinera studier och arbete är något vi strävar efter. Därför erbjuder vi flera olika studieformer. Du kan läsa schemalagda kurser, flexibla kurser och distanskurser. Vi erbjuder även lärlingsutbildning. 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

  E-post
Vuxenutbildningen: vuxenutbildningen@varberg.se
Svenska för invandrare (sfi): sfi@varberg.se

  Telefon
0340-69 70 71

  Post 
Varbergs kommun, Vuxenutbildningen, 432 80 Varberg

  Besök 
Otto Torells gata 16 C,
432 44 Varberg
Karta